140329140628

Hvem er vi? Vi er Adventistkirkens ungdomslag i Oslo (AUO). AUO består av ungdommer og unge voksne som bor i Oslo og tilhører Betel menighet som er en del av Syvendedags Adventiskirken. Vi er en frisk og fargerik gjeng som består av mange forskjellige mennesker og personlighetstyper. Det vi har til felles er først og fremst troen på Gud og adventbudskapet. Vi jobber for et fellesskap hvor vi ønsker at alle skal bli sett og inkludert.

Hva gjør vi? Vi møtes ukentlig på fredagskveldsmøte og på sabbatsskolen på lørdager. I tillegg er det Cafékroken annenhver tirsdag. Flere ganger i året arrangerer vi ulike turer: hyttetur på senvinteren, sykkeltur til Rallarveggen, grillturer til øyene i Oslofjorden og badetur til Gurihytta. AUO har ansvaret for gudstjenesten i Betel menighet ca. tre ganger i halvåret. Hvert halvår forsøker vi også å ha en ungdomsuke eller inspirasjonshelg. Våre lokaler er hovedsakelig i Akersgata 74.

Utenom våre offisielle arrangementer har vi flere smågrupper som møtes hver uke. Dersom du kunne tenke deg å delta i for eksempel en bibelstudiegruppe eller en bønnegruppe, eller vet om noen som kan tenke seg det, er det bare å ta kontakt!

 

Våre slagord er:

Inspirasjon | Samhold | Nestekjærlighet