bibelen

Bibel.no.LogoBibelselskapets nettbibel

Gratis nettbibel med den nyeste norske oversettelsen.

 

 

resources_biblegatewayBibleGateway

Gratis nettbibel der kan du søke og lese i mange forskjellige engelske oversettelser.

Bible-by-LifeChurch.tv_YouVersion (søk på «Bibel»)

Gratis, men trenger wi-fi/mobilnett for å brukes. Inneholder den nyeste norske oversettelsen; flere engelske kan også brukes.

 

 

 

 

Bible+-by-Olive-Tree-app-iconOlive Tree Bible Study App (søk på «Olive Tree»)

Har noen gratisbibler, men de fleste oversettelser må betales for. Kan brukes også når du ikke har tilgang til wi-fi/mobilnett. Veldig lekkert og lettvint brukergrensesnitt. Kan laste ned masse ekstramateriale som kart og bibelkommentarer.

 

 

logo_logos_5LOGOS Bible Software

 

Høykvalitetsprogramvare som kan lastes ned til datamaskin, mobil og ipad. Innpakket i et særdeles lekkert grensesnitt er dette et kraftig verktøy som vil dekke ALLE dine studiebehov. Du kan kjøpe forskjellige pakkeløsninger skreddersydd dine behov, ønsker og interesser. Denne programvaren koster, men vil være en verdifull investering for livet for enhver seriøs bibelstudent!

 

logos sda

 

Du kan til og med få pakkeløsninger tilpasset Syvendedags adventister. I tillegg til å inneholde forskjellige bibeloversettelser og studieverktøy inneholder den en bråte med SDA-litteratur og oppslagsverk som vil ytterligere berike dine studier. Absolutt å anbefale!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E-SWORD – Gratis programvare som kan lastes ned fra

www.e-sword.net

e-sword

Dette er et fantastisk verktøy til den seriøse bibelstudenten så vel som den som bare vil utforske og lese litt. Du kan laste ned utallige bibeloversettelser på utallige språk. Med KJV+ kan du finne ut hvilket grunntekst ord som er bak hvert engelske ord og slå det opp i ordbok. Du kan laste ned kart, bibelkommentarer, andaktsbøker og ordbøker.

 

 

Den er meget enkel å bruke! Når du har lastet ned programvaren og installert den åpner du programmet og velger fanen «DOWNLOAD». Her trykker du på de biblene og ekstramaterialene du ønsker og laster dem ned. Deretter er disse lagret i programmet og du kan slå opp en tekstreferanse og enkelt bytte frem og tilbake mellom oversettelsene for å sammenligne.

 

Se DENNE SIDEN for opplæringsvideoer for hvordan bruke programmet.

overview