Norske SDA-kirker med taler på nett

Har du kanskje også  brukt masse tid en kveld på å lete gjennom diverse hjemmesider til norske Syvendedags adventistmenigheter for å finne en tale å høre på? Eller hadde du kanskje ikke anledning til å gå i kirken en sabbat og forsøkte i stedet å se en filmtale på TV-en hjemme? Vi ønsker å gjøre det lettvint å finne tak i taler fra norske predikanter og vil derfor dele med dere lenkene til alle SDA-nettsidene med lyd- og filmtaler!

syvendedagsadventistsamfunnet

 

SDA-nettsidermed norske lyd- og filmtaler

Anbefalte taler

En samling av ulagets favoritter! Her deler vi diverse godsaker som medlemmer har anbefalt. Tips oss gjerne med dine favorittaler!

 

Anbefalte talersamling av ulagets favoritter

Engelske SDA-kirker med taler på nett

Her finner du nettsider til diverse undervisningsinstitusjoner og menigheter som legger ut taler på engelsk.

flag_c_3

 

SDA-nettsidermed engelske lyd- og filmtaler

Lyttilgud

Dette er en dansk nettside som legger ut adventisttaler fra mange forskjellige talere i mange tidsperioder; det er like mange norske taler som danske her! Du kan finne mang en skatt om du leter gjennom utvalget!

Taler Lyttilgud.dk

 

Lyttilguddanske og norske lydtaler

Light Bearers

En nettside fullstappet med lyd- og filmtaler (samt andre gode ressurser) fra en rekke kjente talere slik som Ty Gibson, James Rafferty, David Asscherick, Jeffrey Rosario, mm. light bearers logo Google søk(Finn «video free» og «audio free» i margen.)

 

Light Bearerslyd- og filmtaler, mm.

AngelsTUBE

Dette er den adventistiske versjonen av «YouTube». Her finner du en drøss med videotaler av kjente og ukjente Syvendedags adventister.

New_Logo

 

3AngelsTUBEYouTube for SDA

GYC – Generation of Youth for Christ

Her kan du finne opptak fra alle talene fra alle forskjellige GYC-konferensene

gyc_logo-sm

 

GYCGeneration of Youth for Christ

AudioVerse

Nettside stappfull med engelske taler!

AudioVerse

 

AudioVerselyd- og filmtaler

Adventist Theological Society

Denne siden gir deg lyd- og filmtaler fra konferanser hvis møter er fremført av de skarpeste teologiske hjernene vi har i Syvendedags adventistsamfunnet! Temaene er mange og spennende og gjenspeiler strømningene i kirken.

AdventistTheologicalSocietylogo

 

Adventist Theological Societylyd- og filmtaler

 
Downloads Questions on Doctrine

 

 

Questions on Doctrine-konferanse

Her finner du lydopptak fra en spennende konferanse fra 2007 om den kontroversielle utgivelsen «Questions on Doctrine» som skapte stor debatt da den kom ut i 1957. Boken var ment som en forklaring på adventistteologi for andre kristne, men skapte store debatter innenfor adventismen – særlig pga anklager om at boka forandret på etablert teologi og ikke fremstilte det unike ved adventistteolgien tilstrekkelig. Dette er et must å sette seg inn i for enhver teologisk interessert!

 

Questions on Doctrinelydtaler og dokumenter